CulturăArte plasticeWeekend Sessions cu Adela Silvan în Grădina Botanică din...

Weekend Sessions cu Adela Silvan în Grădina Botanică din București 

-

promovare onlinespot_img

Printre artiștii care sâmbătă, 17 septembrie 2022, și-au expus lucrările la Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” din București s-a numărat și Adela Silvan, cunoscută cititorilor revistei noastre și ca realizatoare a ilustrațiilor și copertei cărții „Șahiștii. Povestiri”

Lucrările ei, care caută să surprindă mereu latura delicată a lucrurilor și ființelor care ne înconjoară, frumusețea lor bântuită de efemer, au putut fi văzute pe pajiștea din Grădina bucureșteană unde s-au organizat timp de patru luni seriile de evenimente Weekend Sessions

Fiecare artist participant „a înfiat” câte un copac, pe care și-a expus lucrările, un fel de roade ad hoc ale manifestării. Astfel, de-a lungul perioadei, vizitatorii au putut descoperi peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică s-au îmbinat cu picnicul și degustările, poezia și dansul contemporan, filmele, discuțiile și dezbaterile, dar și atelierele pentru copii. Vizitatorii și-au adus pături sau șezlonguri și s-au bucurat de pauzele cu degustări de la micii antreprenori locali. 

Weekendul 17-18 septembrie este penultimul din seria Weekend Sessions

Ionut Iamandi
Ionuț Iamandi este jurnalist la Radio România Actualități cu o experiență de presă de peste 25 de ani. A fost redactor la secția română a BBC World Service de la București și Londra și redactor-șef la adevarul.ro. Comentator pe teme de actualitate și istorie recentă la săptămânalul cultural Dilema Veche, la săptămânalul Reporter Global, la revista lunară Historia și la publicația online Veridica.ro. Autor al volumelor „De comuniști am fugit, peste comuniști am dat. Povestea unui refugiat din Basarabia” - editura Vremea, 2022, „Șahiștii. Povestiri” - editura Eikon, 2021, „Săptămâni interioare. Jurnal de coronavirus” - editura Eikon, 2020 și „Anul electoral 1946. PCR în campanie la radio” - editura Vremea, 2019.

Random posts

Un doctor în Shakespeare – Dan Grigorescu

14 florar, 2021.  Am trecut gânditor pe lângă Biblioteca noastră din Breaza, rememorând faptul că ieri a fost data...

Weekend Sessions cu Adela Silvan în Grădina Botanică din București 

Printre artiștii care sâmbătă, 17 septembrie 2022, și-au expus lucrările la Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” din București s-a numărat...

ANCHETA INTERNAȚIONALĂ DE PRESĂ SARS – CoV – 2.

Vă rugăm să participați la Ancheta Internațională de Presă SARS – CoV – 2. Știm, nu e un subiect...
promovare onlinespot_img

Puteți primi o mașină ca recompensă

Așa cum am promis, iată detalii de la solemnitatea în care sportivii olimpici au primit mașini. A fost o seară...

O zi aparte în carnetul reporterului

Drum la Câmpina, județul Prahova, pentru a participa la mai multe momente solemne, în data de 10 mai, 2021....
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi