OpiniiVisul devenit realitate: Rapid învinge FCSB

Visul devenit realitate: Rapid învinge FCSB

-

promovare onlinespot_img

Suporterii giuleșteni au visat, în toate nopțile din luna august 2021, că vor învinge FCSB. Dar una este ce se întâmplă în timpul somnului și alta realitatea de pe gazonul stadionului.

Unul dintre ei nu a avut acces la televizor, iar calculatorul și telefoanele s-au închis conform programului stabilit de familie. Se culcă el și iar visează o victorie nesperată în fața echipei conduse de finanțatorul Becali. Se scoală apoi și încearcă să vadă ce s-a întâmplat în timpul nopții. Apelează la un rezumat filmat. Dar, titlul era evident deja. Rapid obține o victorie mare în fața eternului rival, Steaua București, devenit FCSB.

Lovitura de începere o dă marele atacant Ion Ionescu, spaima portarilor din urmă cu câteva decenii. Păi dacă atinge mingea el, înseamnă că deja este vrăjită. Dumitriu nu este lângă el, dar tandemul de aur al Rapidului este în mintea tuturor fanilor rapidiști care nu mai sunt de mult timp tineri.

Vine minutul 39. Autogol. Nu contează până la urmă cine a băgat balonul în ațe. Istoria va consemna în mod clar: Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, într-un derby de tradiţie, desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

După cinci etape, poarta lui Moldovan, portarul grupării feroviare, este închisă. Iar Rapid nu a cunoscut înfrângerea. A avut pe linie numai victorii în actualul sezon. Singurele puncte pierdute au fost în meciul terminat la egalitate cu Farul Constanța, noua echipă antrenată de Gherorghe Hagi. Cât va mai dura acest vis?

Aristotel Bunescu

Foto: Pagina de FB FC Rapid 1923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Două sisteme, o emisiune: Metronom

Azi pare desuet ca un realizator de radio sau de televiziune să fie venerat. Considerat infailibil. Urmărit cu sfinţenie,...

Un film de sah

Aceasta postare face parte din Concursul de eseuri pe teme de sah din cadrul Festivalului de Sah Corporate Pallas...

Adolf Albin pe Netflix

Pe „Raftul Atenei” n-au stat doar cărți; la un moment dat, au fost și reviste, iar azi vom așeza...
promovare onlinespot_img

Va ajunge Kremlinul în fața Curții Penale Internaționale?

Partidul Popular European califică invadarea Ucrainei de către Rusia drept o ”crimă internațională”, ceea ce ridică întrebarea dacă Vladimir...

Mica Romă (3): Ion Agârbiceanu, „Licean… odinioară”

Cel de-al treilea volum al seriei „Mica Romă XXI” ni-l reamintește - sau ni-l face cunoscut - pe Ion...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi