OpiniiVisul devenit realitate: Rapid învinge FCSB

Visul devenit realitate: Rapid învinge FCSB

-

promovare onlinespot_img

Suporterii giuleșteni au visat, în toate nopțile din luna august 2021, că vor învinge FCSB. Dar una este ce se întâmplă în timpul somnului și alta realitatea de pe gazonul stadionului.

Unul dintre ei nu a avut acces la televizor, iar calculatorul și telefoanele s-au închis conform programului stabilit de familie. Se culcă el și iar visează o victorie nesperată în fața echipei conduse de finanțatorul Becali. Se scoală apoi și încearcă să vadă ce s-a întâmplat în timpul nopții. Apelează la un rezumat filmat. Dar, titlul era evident deja. Rapid obține o victorie mare în fața eternului rival, Steaua București, devenit FCSB.

Lovitura de începere o dă marele atacant Ion Ionescu, spaima portarilor din urmă cu câteva decenii. Păi dacă atinge mingea el, înseamnă că deja este vrăjită. Dumitriu nu este lângă el, dar tandemul de aur al Rapidului este în mintea tuturor fanilor rapidiști care nu mai sunt de mult timp tineri.

Vine minutul 39. Autogol. Nu contează până la urmă cine a băgat balonul în ațe. Istoria va consemna în mod clar: Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, într-un derby de tradiţie, desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

După cinci etape, poarta lui Moldovan, portarul grupării feroviare, este închisă. Iar Rapid nu a cunoscut înfrângerea. A avut pe linie numai victorii în actualul sezon. Singurele puncte pierdute au fost în meciul terminat la egalitate cu Farul Constanța, noua echipă antrenată de Gherorghe Hagi. Cât va mai dura acest vis?

Aristotel Bunescu

Foto: Pagina de FB FC Rapid 1923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Idei de afaceri – rapița

Rapița (Brassica napus oleifera și Brassica rapa oleiferă) este o plantă cu multiple aplicații ce pot sta la bază...

Robinetul cu medalii olimpice

A început să curgă robinetul cu medalii olimpice la actuala ediție a Jocurilor Olimpice de vară din Japonia. România are...

Redefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry – “managementul este o activitate care nu începe și nu se termină niciodată”

“Redefinim Orizontul Afacerilor” este o emisiune despre bune practici pentru antreprenori care fac diferența prin afaceri cu impact. Emisiunea...
promovare onlinespot_img

Garry Kasparov: Șahul este mai popular ca niciodată

Potrivit unei știri de ultimă oră, fostul campion mondial Garry Kasparov vine la Bucureşti pentru a inaugura turneul de...

Turneul Kyushu, fără favorit #sumo

Turneul de sumo din Kyushu, cea mai sudică dintre insulele mari ale arhipelagului japonez, a început azi cu prima...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi