UPTADE BREAKING NEWS! PRIMUL C.M. DE ȘAH CORPORATE....

UPTADE BREAKING NEWS! PRIMUL C.M. DE ȘAH CORPORATE. INTRĂ ÎN JOC MAGNUS CARLSEN, CAMPIONUL MONDIAL

-

promovare onlinespot_img

Federația Internațională de Șah are bucuria de a anunța primul Campionat Mondial de Șah Corporate, care va avea loc în perioada 27-29 noiembrie 2020.
Evenimentul se va desfășura sub un format hibrid, care a fost deja testat în unele dintre meciurile din timpul Olimpiadei Online. Adică, partidele vor fi jucate online, Chess24 fiind desemnat drept platforma de găzduire, dar participanții vor concura de la sediul companiei. Principalul avantaj al acestui format este că un arbitru va fi prezent la fața locului, pentru a se asigura că jocul este respectat, dar și pentru a supraveghea că totul funcționează fără probleme. Pentru mulți dintre participanți, acesta ar putea fi primul eveniment de șah în care concurează, deci ar putea avea nevoie de ajutor.


promovare online:

Un avantaj suplimentar de a avea companii care joacă de la propriul sediu este că pot utiliza acest eveniment pentru a promova construirea de echipe, încurajând un sentiment de conlucrare între angajați și contribuind la un mediu de lucru pozitiv, cu rezultate mai bune în business. În plus, companiile participante li se oferă posibilitatea de a marca locul de joc și de a avea un suport video care va fi utilizat la emisiunea FIDE și Chess24, precum și în propriile canale.

Corporațiile vor fi reprezentate de o echipă formată din patru jucători, care îndeplinesc următoarele condiții:

– Cel puțin unul dintre membrii echipei trebuie să fie jucător de sex feminin.
– Este permis un singur jucător la nivel profesional (cu un rating FIDE de +2500) pe echipă.
– Cel puțin trei jucători aliniați la fiecare meci trebuie să fie angajați cu normă întreagă ai companiei.

Participanții vor concura pentru un premiu cu adevărat special: compania câștigătoare va primi o invitație VIP pentru a trimite reprezentanți la jocurile Campionatul Mondial de Șah, care va avea loc în cadrul Dubai World Expo 2021.

De altfel, 32 de reprezentanți ai companiilor și sponsorilor participanți vor avea ocazia să joace chiar cu norvegianul Magnus Carlsen, actualul campion mondial de șah, într-un joc simultan online.

Echipa câștigătoare și echipa de clasament vor fi, de asemenea, invitată să joace cel de-al doilea Campionat Mondial de Șah FIDE din 2021, care va avea loc la Barcelona (Spania) în octombrie 2021.

Contact: worldcorporate@fide.com
– ARISTOTEL BUNESCU /UZPR/ – Redactor șef Pallas Athena – Chess Corporate / cultură, șah, business –


promovare online:

Micul șahist
Simultan de șah susținut de MMI Mihail Marin pe data 22 august la Grand Hotel Continental București pentru jucători în echipă: Un senior + micul pasionat de șah.
Detalii: https://cezariulian.ro/…/avanpremiera-festivalului-chess-c…/

Samuel Reshevsky, la opt ani, simultan cu mai mulți maeștri de șah deodată în Franța, în 1920

Nota:
Informatii despre acesta poza am gasit pe: https://rarehistoricalphotos.com/samuel-reshevsky-age-8-france-1920/

Articolul precedentAlbastru de Elada
Articolul următorConectați în perioada de concedii II
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Marele furt vine pe unde radio – recenzie de carte

Dacă tot vorbim despre alegeri, vă supun atenției o carte specială din mai multe puncte de vedere. Este vorba...

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (XI). Turneu cu taxă de intrare pentru spectatori

Revista sare iar o ediție, pe cea din 15 aprilie 1926, însă noul număr din 1 mai este dublu...

Invitație muzicală la Castelul Peleș

Eu suimt nevoia de puțină muzică bună până se va anunța, la finalul acestei săptămăni,  propunerea pentru echipa guvernamentală...
promovare onlinespot_img

Mica Romă (7): Ciprian Vestemean, „Blajul repovestit. Între legendă și istorie în Mica Romă”

Odată cu „Blajul repovestit”, călătoria istorico-literară a seriei „Mica Romă XXI” face un popas în actualitate. Și aceasta pentru...

Alexandru Rusu: „Păpușarii puterii”, Editura Hyperliteratura, 2020

(La rubrica „Autori contemporani” prezentăm cărți emblematice ale unor scriitori cu care ne putem întâlni pe stradă, prin librării,...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi