Știri - șah și business

Știri – șah și business

-

promovare onlinespot_img

CEL MAI MARE EVENIMENT ȘAHIST ONLINE DIN 2020 – PRIMA OLIMPIADĂ DE ȘAH ONLINE

urmeaza:
– FONDURI EUROPENE PENTRU BUSINESS! UN MILIARD DE EURO PENTRU MEDIUL DE AFACERI DIN ROMÂNIA
– Șah online pentru juniori: România învinge de două ori Canada
– Turismul mondial este afectat grav de pandemia de coronavirus

Federația Internațională de Șah, în parteneriat cu este parteneriat cu Gazprom, Ugra și Chess.com organizează cel mai mare eveniment de șah online din 2020 .
Federația Internațională de Șah (FIDE), unul dintre cele mai vechi organisme sportive din lume, a inițiat cel cel mai mare eveniment online de la fondarea sa. Este vorba de prima Olimpiadă online.

Echipe din 163 de țări lupta între 24 iulie și 30 august pentru a câștiga prima Olimpiadă de șah online.
Fiecare echipă este alcătuită din șase jucători.

olimpiada sah


promovare online:

promovare online


FONDURI EUROPENE PENTRU BUSINESS!
UN MILIARD DE EURO PENTRU MEDIUL DE AFACERI DIN ROMÂNIA

Într-o perioadă dificilă din cauza pandemiei, iată și o veste bună. Vin fondurile europene pentru mediul de afaceri din România!

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că Guvernul are ca obiectiv să aprobe în această săptămână noi acte normative privind măsuri de sprijin pentru mediul de afaceri, în baza unei alocări din fonduri europene în valoare de un miliard de euro, informează Agerpres.

„Am să mă refer la programul de relansare economică. (…) Ne-am angajat că, într-o perioadă de timp record, în termen de 30 de zile, vom adopta actele normative necesare pentru implementarea măsurilor introduse. Situaţia este în felul următor: miliardul de euro a fost în primă lectură, obiectivul nostru este să-l adoptăm în şedinţa de guvern de săptămâna asta, vineri – 350 de milioane capital de repornire, 550 de milioane granturi de investiţii şi 100 de milioane granturi pentru microîntreprinderi fără angajaţi”, a anunţat Ludovic Orban în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.
Pe de altă parte, o altă veste bună: Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat că urmează să fie adoptate tot vineri.

„Granturi pentru digitalizarea IMM-urilor, tot în valoare de 150 de milioane de euro, sunt în primă lectură şi urmează să le adoptăm vineri. Granturile pentru educaţie digitală a angajaţilor, granturi în valoare de 30 de milioane pentru început; vedem cum funcţionează programul, dacă va da roade, există posibilitatea de alocări suplimentare, prin supracontractare. (…) Schema de ajutor de stat pentru investiţii ‘green field’, aici cu plafonul de 1,5 miliarde, este în dezbatere publică, în curs de adoptare, săptămâna asta”, a mai declarat Orban.


promovare online:

promovare online  promovare online  promovare online

El a menţionat că Guvernul a aprobat, deja, în urma acordului Comisiei Europene, schema de garanţii de stat pentru credite pentru companiile care nu sunt IMM-uri, prin EximBank, cu „un plafon iniţial de 4 miliarde, dar care poate fi extins la 8 miliarde”.
„Schema de garantare a creditului comercial, care avea nevoie de acordul Comisiei Europene, este un memorandum aflat în dezbatere publică, pe care îl vom aproba şi, evident, îl vom adopta după ce primim aprobarea de la Comisia Europeană”, a explicat el.

Acestea sunt cuvintele. Așteptăm, cu încredere nedisimulată, ca vorbele să se transforme în fapte.
După cum se știe, acest drum este de multe ori presărat cu obstacole. Dar, să așteptăm cu încredere!

Citeste mai departe:

Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Ei sunt cei 9 magnifici

Cei 7 magnifici de altă dată, după titlul unui celebru film, au devenit acum mai mulți. Ei sunt 9...

Cine a spus că elefanții nu pot să danseze?

Acum apare cu necesitate, mai mult ca oricând, abordarea dezvoltării și schimbării în organizații, sub presiunea schimbării majore de...

Mica Romă (5): Septimiu Popa, Temnițele Clujului. Caravanele Ardealului

Al cincilea volum al colecției „Mica Romă XXI”, apărută la editura Vremea începând cu anul 2020, este constituit de...
promovare onlinespot_img

Doamna Alina Oanță, un artist de valoare, vă invită la simfonia culorilor

12 brumar 2021. Astăzi vă oferim o invitație foarte greu de refuzat. Să urmărim împreună simfonia culorilor, în compania...

Alexander Nikitin (1935-2022)

Alexander Nikitin s-a stins din viață pe 5 iunie, la vârsta de 87 de ani. El însuși un puternic...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi