BusinessRedefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry –“Nu poți să fii...

Redefinim Orizontul Afacerilor: Adina Tarry –“Nu poți să fii manager dacă nu ai oameni cu care să lucrezi la realizarea obiectivelor”

-

promovare onlinespot_img


“Redefinim Orizontul Afacerilor” este o emisiune despre bune practici pentru antreprenori care fac diferența prin afaceri cu impact. Emisiunea este produsă de Revista Patronatului Român și Adina Tarry, mentor, consultant din Londra cu o vastă experiență internațională de business, coach și psiholog de afaceri, autor și lector, Director Non-executiv al Consiliului European pentru Coach și Mentorat din România.

Tema emisiunii de săptămâna aceasta a fost:  Formarea echipelor în antreprenoriat.

Adina Tarry, despre echipă:

În echipă intri printr-un proces de selecție, printr-un proces de recrutare, printr-un proces de aprobare, pentru că trebuie să fii și aprobat de managerul cu care vei lucra și  […] adesea și de coechipieri, care pot fi implicați și atunci ideea este că dacă ne uităm la acest evantai calitativ, lucrurile devin puțin mai complicate pentru că trebuie să ai o strategie de a menține echipa. Dacă ne uităm la acești acești piloni multipli care sunt: motivaționali, de capabilitate profesională specifică – competențe, plus comportamente care toate trebuie să fie menținute; atunci ne legăm și de rolul managerilor și liderilor care trebuie să aibă o strategie de a reține pe acești oameni pe durată cat mai lungă, în sensul în care nu avem  […] acest schimb și pierdere de personal și acest du-te-vino de resurse care vin și pleacă și care sunt extrem de costisitoare. Ca să creezi o persoană care devine coechipier, trebuie să investești timp, trebuie să investești atenție, trebuie să se adapteze persoana la ritmul celorlalți, trebuie să se înțeleagă unii pe alții, să se cunoască, să se respecte și de obicei povestea asta durează între trei și șase luni.”

Random posts

Foto: Cum a fost la lansarea „Șahiștilor”

Într-un cadru elegant și primitor, în „Sala media” a Muzeului Național al Țăranului Român, a avut loc miercuri seară...

Două locuri în top 10 european pentru juniori la șah hibrid

 21 Septembrie  2020 Am avut șah online, am avut șah față în față, acum, stimați cititori ai revistei noastre, o...

Judo: Adrian Șulcă, mare speranță pentru JO 2024, campion mondial de juniori

Speranțele noastre pentru Olimpiada de vară din Franța, ediția de vară din 2024, cresc vizibil după asemenea consemnări din...
promovare onlinespot_img

Traduceri restante

Pe 7 mai, acum 310 ani, se năștea la Edinburgh „cel mai mare filosof de limbă engleză”, cum i...

Președintele FIDE, Arkadi Dvorkovici, se pronunță împotriva războiului din Ucraina

Revista americană „Mother Jones”, de șapte ori câștigătoare a premiului „Magazine of the Year” de la Societatea Americană a...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi