OpiniiOlimpismul dă mașini cadou

Olimpismul dă mașini cadou

-

promovare onlinespot_img

Alături de numeroasele bizarerii despre care am tot scris în ultimele săptămâni, mișcarea olimpică are și multe părți bune. Mai puțin cunoscută este aceea că dă mașini cadou! Ei, nu chiar la oricine, ci doar la sportivii care s-au remarcat prin performanțele lor și au obținut unul din primele locuri la disciplina la care au concurat.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerul său Toyota România,  organizează evenimentul în cadrul căruia sportivii Team Romania medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor primi automobilele Toyota Hybrid.
Evenimentul se va desfășura pe esplanada Casei Olimpice din București, Bulevardul Mărăști nr 20A, în data de 28 septembrie 2021, de la ora 19.30.
Coorganizator al evenimentului este Ambasada Japoniei în România.
Cei 9 sportivi ai Team Romania medaliați la JO Tokyo 2020 sunt: Simona Radiș, Ancuța Bodnar- campioane olimpice la dublu vâsle, canotaj; Ana Maria Popescu – vicecampioană olimpică spadă, scrimă; Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc – vicecampioni olimpici la dublu rame, canotaj; Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu – vicecampioni olimpici la patru rame, canotaj.

În imaginea alăturată sunt Simona Radiș, Ancuța Bodnar- campioane olimpice la dublu vâsle, canotaj
Comitetul Olimpic și Sportiv Român va fi reprezentat de președintele Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și Șeful de Misiune Tokyo 2020 Florin Mișcă.
Toyota România va fi reprezentată la acest eveniment de directorul general Edit Târcolea.
ES Ambasadorul Japoniei Hiroshi Ueda va onora cu prezența evenimentul de la Casa Olimpică.
De asemenea, vor fi prezenți antrenori, oficiali ai federațiilor ai căror reprezentanți au câștigat medalii la JO Tokyo 2020, dar și personalități ale lumii sportului.
Condițiile de participare impun respectarea normelor de sănătate publică în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Deci, dacă nu ai automobil, ori dorești unul mai nou, mai performant, ai o cale. Te pregătești pentru viitoarea olimpiadă de vară la o disciplină sportivă, câștigi o medalie și mașina vine gratuit. Sperăm să se mențină acest obicei și in viitor.

Deci mergeți la antrenament? Ori nu ați ales sportul? Mai aveți puțin timp.

Aristotel Bunescu – UZPR

Foto – COSR

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Raluca Strămăturaru candidează la Comisia Sportivilor din Comitetul Internațional Olimpic

Între atâtea vești triste, o imagine tonică a optimismului victorios face bine, cu siguranță. Candidatura Ralucăi Strămăturaru pentru un loc...

Tata Steel Chess 2022: Carlsen și Caruana în pole position

Cea de-a 84-a ediție a turneului de șah Tata Steel va avea loc în perioada 14-30 Ianuarie 2022 la...

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (XXVI). „Într-o țară unde din cauza crizei cetitului…”

Din valoroasa colecție de reviste îngrijită de domnul Marian Stere pe site-ul său, stere.ro, lipsesc câteva ediții ale „Revistei...
promovare onlinespot_img

Medaliile au fost lansate cu 100 de zile înainte de Olimpiada Beijing 2022

Așteptăm trecerea programului și echipei guvernamentale propuse de premierul desemnat, în plan politic intern. În plan medical, sperăm să scadă...

Partide și atomi

Câte partide de șah există? Toată lumea știe că este un număr finit, chiar dacă foarte mare. Marele om...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi