OpiniiOlimpiada bizară: Pamela a reușit să ia nota 0

Olimpiada bizară: Pamela a reușit să ia nota 0

-

promovare onlinespot_img

Oamenii se pregătesc ani în șir pentru a da tot ce este mai bun în ei atunci când intră în concursul programat la viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice.
Așa s-a întâmplat și la această ediție găzduită de Japonia. Așa s-a întâmplat și la edițiile trecute, acolo unde Nadia a obținut pentru prima dată în istorie nota maximă. 10 care nici măcar nu era prevăzută în tabela de marcaj. Fiind arătată nota 1 la competiția din Canada, Montreal, anul 1976.
Dar să revenim la anul de grație 2021 și la incredibilul oraș Tokyo.
Canadianca Pamela Ware a făcut o greșeală incredibilă la sărituri în apă de la 3 metri.
Ware și-a greșit complet pregătirea săriturii și a intrat în apă cu picioarele înainte, drept pentru care a fost notată cu 0.0 puncte. A terminat pe ultimul loc, 18, și nu s-a calificat în finală, deși era considerată una dintre marile favorite de la această disciplină.
Pamela s-a prezentat la trambulină într-un frumos costum roșu. La ureche avea 4 cercei. Pe partea stângă, iar pe dreapta ceva mai puțini.
Antrenorii și colegii din echipa canadiană prezenți în tribune nu își credeau ochilor. Unul dintre ei și-a adunat palmele la piept în semn de rugăciune. Cum a putut să fie posibil așa ceva ?
Ea a declarat că se putea întâmpla oricui și acum a început pregătirea pentru viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară din 2024 de la Paris.
Morala? Nota 10 obținută în Canada. Nota 0 obținută de o canadiancă.
Aristotel Bunescu

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (XXIII). Șahul, „artă nobilă ce-i drept, dară fără mulțumire de sine”

Numărul dublu 8 - 9 din august - septembrie 1927 se ridică la înălțimea așteptărilor create de prezentarea făcută...

Dezvoltare și inovație în afaceri – Conferința online a Confederației Patronatul Român

Anunț Confederația Patronatul Român INVITAȚIE Ref: Conferința online a Confederației Patronatul Român din 22.10.2020 1. CONTEXT 2. CONȚINUT / ORDINEA DE ZI 3. AUDIENȚA 4....

‘Acea cuplare bicefală specific românească…’

Sunt pe la sfertul unei lecturi dintr-o carte despre care deja pot să spun că e foarte instructivă în...
promovare onlinespot_img

O reverie cu cărți

Când eram licean la Galați, exista un loc pe unde treceam destul de des. Acolo e acum o covrigărie...

Care e cea mai frumoasă partidă de șah din istorie?

Șahul este un joc complex și are o „vârstă” de peste un mileniu. Fiind un joc „nemuritor”, șahul are...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi