OpiniiNoutăți pentru sacii lui Moș Crăciun

Noutăți pentru sacii lui Moș Crăciun

-

promovare onlinespot_img

Se fac cele din urmă pregătiri în marea gospodărie a lui Moș Crăciun. Sacii sunt frumos așezați pe continente, țări, orașe, comune, sate, în așa fel încât nici-un copil să nu fie uitat, nici-un părinte neglijat.
În mod evident, darurile sunt gata și pentru iubite, iubiți, copiii și bătrânii abandonați, toți, absolut toți oamenii din familie. Nu trebuie să uităm șefii, prietenii, amicii, cârcotașii – da, și ei primesc ceva. Apoi subordonații, dacă e cazul, colaboratorii, vecinii și așa mai departe, până ajungem la întreaga aproape la întreaga populație a globului. Alături de fel și fel de cadouri mai ieftine, ori mai scumpe, un rol important îl ocupă podoabele. Ce fel de Crăciun este acela fără podoabe.
Aici, avem o mare noutate adusă în atenția revistei noastre de către doamna Steluța BOGATU. Prin rândurile dedicate doamnei Constanța Stancuna.
,,Eu, tânără, simpatică și plină de emoție la un loc de muncă nou și plin de provocări. De la marginea orașului dintr-un mediu industrial și foarte concret, iată-mă într-un loc cu prestanță aproape de centrul orașului, iată-mă călcând ușor și sprinten pe treptele de marmură ale unei instituții importante, printre oameni aleși, într-o atmosferă sobră dar totuși plăcută… Până să apuc mi revin mi se întinde o mână caldă și catifelată… Văd un zâmbet prietenos și chipul simpatic al unei colege brunete! Era ea, Tănțica (nu Tanța să știți), ea m-a primit și m-a îndrumat într-un job nou și provocator. Sunt ani de când nu ne-am văzut! Este ea Tănțica, doamna despre care vreau să vă povestesc acum într-un fel de scrisoare pentru Moș Crăciun!
Simpatica Tănțica și-a depășit mereu limitele, nu s-a lăsat bătută, nu știu să fi supărat pe cineva, și a îndrăgit colegii și familia, este un om între oameni!
Ultima ei ispravă, despre care am aflat de curând, m-a făcut puțin invidioasă pentru că e vorba de abilități pe care nu le are oricine, de creativitate și multă dedicație!
Tănțica a scris, a câștigat și a implementat cu succes un proiect european deosebit prin care a realizat și a scos pe piață produse handmade unicate.
A fost o surpriză plăcută să privesc fotografiile! Fiecare produs este realizat cu ingeniozitate și cu mult suflet și pare că vrea să ne transmită o poveste! Bravoo Tanța!
O să las acum imaginile să vă vorbească! Transmit prin scrisoarea mea Moșului și dvs. (de ce nu?) sugestia de a cumpăra și mai ales de a oferi aceste minunate Globuri textile pentru braduțul vostru! Să încercăm să ne bucurăm de bucuria celor dragi! Sărbători minunate tuturor!
P.S.1. Detalii la adresa: www.handmadealda.ro si FB: handmade alda
P.S.2. Tănțica te admir! Sunt recunoscătoare că te-am întâlnit”.
Aici se termină rândurile doamnei Bogatu. După ce am intrat și noi, cu mari speranțe confirmate apoi la adresa indicată de pe internet, trebuie să comunicam și noi că am trecut cu surle și trâmbițe în tabăra celor care o admiră, în mot entuziast, pe autoarea acestor adevărate comori. Urăm ca un număr cât mai mare dintre ele să ajungă și în bradul dumneavoastră. Da să fie natural, nu din material plastic. Se poate?
Aristotel Bunescu – UZPR

  • Toate postarile cu eticheta:
  • știri
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Șah: Ema și Lia reprezintă superb România!

Șah: Ema și Lia reprezintă superb România! Cititorii care au avut ocazia să ajungă la texte semnate cu numele meu...

Noua listă Elo pe noiembrie

FIDE a publicat noua sa listă Elo. Magnus Carlsen rămâne numărul unu și este acum singurul jucător cu peste...

Nu vă supărați, mă puteți ajuta?

V-ați gândit vreodată că de cele mai multe ori ne dezvoltăm personal nu de voie, ci de nevoie?  Nu putem...
promovare onlinespot_img

Recuperarea diasporei la Galeriile Carol

La Galeriile Carol din București se desfășoară în aceste zile un adevărat eveniment plastic. Sub genericul VADEMECUM expune Ioan...

Judo: Adrian Șulcă, mare speranță pentru JO 2024, campion mondial de juniori

Speranțele noastre pentru Olimpiada de vară din Franța, ediția de vară din 2024, cresc vizibil după asemenea consemnări din...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi