OpiniiMarea confruntare a legendelor

Marea confruntare a legendelor

-

promovare onlinespot_img

Am auzit de confruntarea de idei, de lupta dintre tendințe, de disputa dintre sportivi și așa mai departe.

Vă mărturisesc faptul că nu am auzit de o înfruntare a legendelor. Dar ea a avut loc în realitate și așa a apărut și titlul rândurilor de față.

Doi dintre cei mai talentați fotbaliști din toate timpurile, pentru unii comentatori sportivi unde mă înscriu și eu, ei sunt chiar în fruntea topului, numiții Gheorghe Hagi și Adrian Mutu s-au confruntat în mod direct.

După ce ani de zile au fost colegi de echipă națională, poza alăturată este dovada palpabilă a acestei realități,  Hagi și Mutu, în fotografie în centrul rândului de jos, au ajuns și acum  adversari. De data asta în calitate de antrenori principali la actualele echipe de club.

FC U Craiova a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 1-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal care a opus echipele antrenate de golgheterii all-time ai echipei naţionale, Adrian Mutu, respectiv Gheorghe Hagi.

,,Noi suntem antrenori, reprezentăm două cluburi. V-am promis că va fi un meci foarte bun. Cred că ambele formații au contribuit la acest lucru, au încercat să domine jocul. Mă bucur pentru băieți, mai ales că au revenit după 0-1 în fața unei echipe cu galerie, cu tradiție, cu orgoliu. Am jucat până în ultimul minut și a venit golul”, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă ce a avut loc după terminarea partidei.

Ce vedem noi dacă privim clasamentul după confruntarea legendelor ?

FCU Craiova ajunge la 8 puncte și ocupă locul 10 în Liga 1. De cealaltă parte, Farul se menține în zona play-off-ului. Are 12 puncte, un singur eșec și doar două goluri încasate în primele 7 runde.

Personal îi prețuiesc mult pe amândoi, chiar dacă Adrian Mutu are înscrise în biografia sa câteva pagini penibile. Dacă nu ar fi cifrele care să îi despartă la finalul campionatului, după mine dorința cea mai mare este ca ei să devină campioni.

Un precedent există. La Jocurile Olimpice din Japonia, au fost atribuite două medalii de aur la proba masculină de săritură în înălțime. Numele lor sunt Mutaz Essa Barshim (Qatar) și Gianmarco Tamberi (Italia).

Aristotel Bunescu

Foto – Telekom sport

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Despre valoarea premiilor literare

Mai multe informații și judecăți despre premiile literare în interviul cu scriitorul Dan Dumitru Iacob - Felicitări din inimă pentru...

Chennai câștigă dreptul de a găzdui Olimpiada de șah 2022

Orașul indian Chennai, sau Madras în timpul dominației coloniale britanice, va găzdui cea de-a 44-a Olimpiada de șah la...

Pitonul ca animal de companie

Vedem pe stradă mulți oameni cu un câine după ei. Unii au javre mai mici, alții au blănoși mai...
promovare onlinespot_img

Comunicat de presă posteveniment – Revista Patronatului Român

Vineri s-au încheiat lucrările Conferinței „Lobby și Advocacy în Romania” pentru a cărei reușită organizatorii mulțumesc partenerilor media: Revista...

Visul olimpic continuă în 2021

Mare sărbătoare acasă la Nadia Comăneci, care sărbătorește și azi împlinirea vârstei incredibile de ...59 de ani. Vă vine...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi