OpiniiGata! Mă fac chelner. 10.000 dolari numai un singur...

Gata! Mă fac chelner. 10.000 dolari numai un singur bacșiș

-

promovare onlinespot_img

Doamnelor și domnilor, gata, am stabilit în consiliu de familie. Mă fac chelner. Las baltă gazetăria, cometariile de artă, postările pe rețelele de socializare. Nu se merită, cum spune cineva!

Te faci frumos chelner. Servești cina unei familii simpatice. Iar la final, pentru toate astea primești un bacșiș de numai 100.000 dolari. Poate nu mă credeți, dar iată faptele așa cum s-au petrecut ele în ciclul intitulat de umoriști ,,Realitatea întrece fantezia”.

Un client care a luat cina împreună cu familia sa într-un restaurant din Gainesville, un oraş din statul american Florida, a lăsat angajaţilor un bacşiş de 10.000 de dolari la o notă de plată de 144 de dolari.

S-a întâmplat în restaurantul Wahoo Seafood Grill, săptămâna trecută, când după ce a luat cina un client li s-a adresat chelnerilor şi bucătarilor localului pentru a le mulţumi pentru eforturile făcute în timpul pandemiei şi pentru loialitatea de care au dat dovadă.

Misteriosul bărbat s-a întors apoi la masă, a plătit cu cardul nota de 144,66 de dolari şi le-a spus celor zece angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară liniştită, cu doar câteva mese ocupate, să împartă între ei bacşişul, relatează cotidianul local The Gainesville Sun.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari. El l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, la o notă de plată de 144,66 de dolari.

Acestea sunt faptele transmise de agențiile internaționale de presă. Păi ce, o să sună un tânăr, pentru ce școală, pentru ce facultate, pentru ce mastere, pentru ce studiu? Ne facem chelneri nene și gata.

Este doar un punct de vedere. Să vedem acum ce vor zice cititorii, psihologii, pedagogii, oamenii politici, cronicarii emisiunilor gastronomice, dar și …chelnerii evident.

Vă vom ține la curent cu analiza răspunsurilor. Să aveți cu toții o zi frumoasă cu vești bune.

Aristotel Bunescu

Foto: Economica

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

O statuie pentru Caramitru. Patzaichin are deja

Ziua de 5 septembrie 2021 a fost una nefastă pentru personalitățile române în viață. De dimineață, am scris emoționat chiar...

Sinteza unei reuniuni a superlativelor – Conferința “Dezvoltare și inovare în afaceri”, ediția a V-a

Încep aceste rânduri în zorii zilei de 27 februarie, 2021, când calendarul ne arată că pe cer apare Luna...

Andrei Istrățescu, lider provizoriu în Memorialul de șah ,,Gheorghe Cristian”

3 septembrie 2020 Memorialul Gheorghe Cristian Campionatul European Feminin Un chestionar despre sah ... Cupa Complex Ciucas Andrei Istrățescu este lider provizoriu în debutul...
promovare onlinespot_img

Concurs sondaj opinie pictura

Adresam cititorilor revistei online Chess Corporate Pallas Athena provocarea de a participa la un concurs - sondaj de opinie. Cui...

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (XII). „Cea mai lungă mutare posibilă”

Numărul 11 din 1 iunie 1926 are opt pagini și începe cu o prezentare teoretică a așa-numitelor „maturi inverse...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi