EVENIMENT BUSINESS

Parteneri media
Partener principal
Parteneri
Program
Participanti / Speakeri / Invitati

În ziua de joi, 30 iulie 2020, va avea loc, la Grand Hotel Continental, începând cu ora 17:00, un eveniment ce anunță lansarea oficială, marcarea festivă a constituirii unui triunghi stabil format din:

-Revistă online Chess Corporate Pallas Athena, revistă de cultură – șah – business;
-Festivalul Chess Corporate Pallas Athena, elegantă – elitism – fairplay;
-Chess Business Club, mindgames – networking – business skills

odată cu:

-Expoziție de pictură de autor Mariya Yugina – invitata Adela Silvan

În deschidere:
Muzică de blues cu Anca Roxana Constantin

Evenimentul este transmis live online pe pagina social media

MC: Aristotel BunescuPARTENERI:

parteneri chess corporate

 

         


Parteneri media:       

top page


Partener principal:

top page


Parteneri:

Ø  Din anul 1932 anul inființării, deci de 88 de ani ELECTRECORD scrie coloana sonoră a vieţii de zi cu zi în România. De-a lungul acestor ani ELECTRECORD este cel care a îmbogățit și păstrat sufletul acestui popor pe un disc de vinil.

Ø  Electrecord deține un patrimoniu cultural reprezentativ pentru cultura muzicală românească, o zestre culturală inestimabilă cu valoare de blazon pentru spiritualitatea noastră naţională.

Povestea noastră începe în 1932, când comerciantul evreu Nathan Mischonzniki cumpără din Germania mai multe echipamente de producție și le aduce în România. El pune bazele fabricii de discuri Electrecord, un nume care va intra în legendă în deceniile următoare.

Până în 1937, compania nu are un studio propriu de înregistrare și se limitează la multiplicarea plăcilor produse în străinătate. În această perioadă, chiar și înregistrările românești se fac peste hotare, la firma germană „Kristall”. După cinci ani de la inființare, Electrecord începe să producă primele materiale muzicale în studioul propriu.top page


                       

partener chess corporate pallas athena    partener chess corporate pallas athena


Pe piața educațională bucureșteană din ce în ce mai concurențială, Centrul de limbă engleză Flying Colours optează pentru “calitate” și nu „cantitate”. Cu o experiență solidă în educație, Mirela Ursu a pus acum 9 ani bazele acestui business, iar excelența în educație a fost obiectivul strategic încă de la început. Însuși numele brandului în traducere înseamnă „examene luate cu brio”.

“Cred în puterea limbii engleze de transforma visele fiecărui copil, adolescent sau adult în realitate. Cunoașterea limbii engleze vine la pachet cu o mai bună încredere de sine, dezinvoltură, curaj. Călătoriile în afara țării nu mai sunt un lux, studiul în străinatate e din ce în ce mai accesibil, iar jobul poate fi azi în țară și mâine oriunde altundeva, așa că lumea de mâine nu pare să existe fără engleză.” menționează fondatoarea Mirela Ursu.

top page


organism de cercetare în cadrul Universității  Ștefan cel Mare din Suceava.

 parteneri pallas athena


PROMOVARE ONLINE:Program:

In deschidere:
Aristotel Bunescu – Despre expozitia de pictura Mariya Yugina
Moment muzical: Blues cu Anca Roxana Constantin;

Participanti / Speakeri / Invitati:

Sorin Iacoban – Presedinte Federatia Romana de Sah;
Av. Alin C. Pop – Presedinte Institutul Arbitral Roman – „Arbitrajul comercial si sportiv”;
Ion Serban Dobronouteanu – Membru Board European Chess Union;
Radu Molnar – Electrecord;
Stefan Baciu – Radio Romania – „Luarea deciziilor in afaceri si intr-o partida de sah”;
Laurentiu Calomfirescu – Radio Romania;
Andrei Dunuta – Speakings – „De la Pion la CamPion”;
Mihaela Pandelescu – Elite Prof Art Gallery;
Eusebiu Armasu – Bursa Questum;
Gina Maria Catanoiu – Agentia de publicitate GMC Media & Advertising;

Prezentari organizatori:
Cezar Iulian Armasu – Sahul ca element de dezvoltare
Cristian Dan Ionescu – Chess Business Club
Aristotel Bunescu – revista de cultura, sah si business
MMI Mihail Marin – Strategii in sah si in Business
Ionut Iamandi – revista de cultura, sah si business
Cezar Iulian Armasu – Festivalul Chess Corporate Pallas Athena
Vicentiu Ramniceanu – Chess Business Club

top page


Expozitie de pictura

Mariya YuginaNascută în 1988 la Leningrad (ulterior Sankt Petersburg) și crescută în mediul capitalei culturale a Rusiei, Mariya Yughina și-a dezvoltat simțul pentru armonie și estetică printr-o pregătire multilaterală.
Medaliată cu argint în prima Ligă a campionatului Rusiei la șah la categoria sub 18 ani, deținătoare în prezent a titlului de maestră FIDE și a centurii verzi în Capoeira, Maryia a absolvit facultatea de Administrație publică a Academiei Prezidențiale a Administrației Publice și Economice Naționale.
Talentul artistic al Mariiei s-a manifestat din vremea copilăriei și a adolescenței printr-o serie de premii în concursuri de pictură și grafică, fără să fi studiat cu maeștri din domeniu. Începând cu  primul an de facultate ea a studiat sistematic pictura cu Vladimir Bazhenov, membru al Uniunii Artiștilor din Rusia, intrând în contact și cu o serie de alți pictori renumiți din orașul natal și devenind la scurt timp membră a Asociației (Tovărășiei) Pictorilor din Sankt Petersburg.

Contact:
+40 745 825 569
mihailmarin21@gmail.com                      top page


Tablouri pictate de Mariya Yugina de-a lungul timpului:

   

expozitie pictura  expozitie pictura

expozitie pictura         expozitie pictura

top page


Invitata Doamnei Mariya Yugina la expozitia organizata cu ocazia evenimentului, este Adela Silvan din Constanta.
Adela a ales sa prezinte o miniserie de ilustratie grafica:
ilustratie grafica
Artistul
   
ilustratie grafica
Burn Your heart
   
ilustratie grafica
Strange Underwater World
   
ilustratie grafica
Swan brothers
   
ilustratie grafica
Time Castles
   
ilustratie grafica
Vraja
Alte picturi realizate de-a lungul timpului de Adela Silvan:
 
expozitie pictura                  expozitie pictura
 

Nota: lucrarile Adelei Silvan pot fi achizitionate online:

expozitie pictura


PROMOVARE ONLINE:

promovare online   promovare online  promovare online


Adela Silvan (sau pe numele real Andreea Violeta Burcin) este o tanara artista din Constanta, in varsta de 25 de ani, absolventa a Colegiului National de Arte „Regina Maria” Constanta, sectia DESIGN, a cursului de fotografie artistica organizat de Centrul Cultural Turc Yunus Emre Constanta in perioada 2012-2014 si absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, sectia foto-video.
Tanara artista este pasionata de pictura, grafica traditionala si digitala, ilustratie, animatie traditionala, foto retusare, poezie si dans.
Lucrarile sale variaza de la portrete figurative, la ilustratii cu influente cartooniste, la lumi si fiinte fantastice, reinterpretarea simbolurilor diferitelor culturi, in special runelor nordice si simboluri din Asia, promovarea veganismului si comunitatii lgbtq+, orice ofera un indiciu pe harta unui univers propriu compus din influentele copilariei si aspiratiile prezentului.
Adela a participat recent la expozitia online „BOLNAVI UNANIM”, organizata in luna aprilie in timpul carantinei de catre Elite Prof Art Gallery. In prezent artista participa la proiectul „POETRY – row of masks”, aflat inca in desfasurare si isi continua colaborarea cu magazinul online de obiecte de arta, SCARABEU, iar in vara lui 2019 a participat la expozitia cu strangere de fonduri Torid@ArtHub organizata la Bucuresti.
Adela spera ca in viitor sa ilustreze carti pentru copii,dar sa vada in librarii si propriul volum de poezie, intrucat poezia reprezinta o parte importanta a vietii ei.
Anul 2020 este aparte pentru Adela, intrucat din luna martie a inceput sa realizeze un tip de arta accesibila pentru toate buzunarele, considerand ca toata lumea merita sa detina un obiect artistic, insa se stie ca nu toti isi permit tablouri sau sculpturi „scumpe”. Ea a pictat peste 50 de miniaturi pe care le-a transformat in brose, apoi s-a apucat sa picteze haine si genti, clientii devenind astfel un fel de galerie moderna.
In ciuda situatiei dificile la nivel mondial, tanara artista este tot mai activa, cautand noi colaborari si asteptand nerabdatoare challenge-urile din octombrie si noiembrie, anume Inktober si folktale week, la care va participa a treia oara, alaturi de artisti din intreaga lume. 

Anca Roxana Constantin este cunoscuta ascultatorilor de radio FM, a fost producator si prezentator la mai multe posturi de radio : RFI Romania, Radio Romantic, Romania Tineret.

A prezentat și realizat mai mulți ani emisiuni de televiziune și s-a alăturat apoi, echipei de producători muzicali de la A&A Records-Warner Music Licencee.

Este actriță și a cântat ca backing vocal pe câteva dintre albumele lui Alexandru Andrieș, care i-a compus și câteva piese. A fost distribuită în mai multe spectacole de teatru: ”Lear”, regia Andrei Șerban (Teatrul Bulandra), ”Fericirea e marcă înregistrată”-regia Cătălin Naum(Teatrul Podul), ”Vecinii noștri de pat”, regia Alexandru Tocilescu.(Teatrul de Comedie).

Cel mai recent succes al Ancăi a fost spectacolul music-hall de la Teatrul ”L.S.Bulandra”, ”Ospațul de piatră”, regia Ana Ioana Macaria, unde a jucat un rol principal și muzical, interpretând câteva piese din discografia Marlene Dietrich.

vezi video:Anca vine la evenimentul nostru cu câteva dintre succesele sale din spectacole , cover-uri după Tracy Chapman, Marlene Dietriech si o piesa originală semnată de Alexandru Adrieș.

top page