OpiniiEi sunt cei 9 magnifici

Ei sunt cei 9 magnifici

-

promovare onlinespot_img

Cei 7 magnifici de altă dată, după titlul unui celebru film, au devenit acum mai mulți. Ei sunt 9 deoarece azi, 28 septembrie, ei se afirmă din nou, după ce au făcut-o cu mare succes la ediția de vară a Jocurilor Olimpice din Japonia.

Este vorba de sportivii români care s-au remarcat în mod desoebit prin evoluțiile lor la disciplinele alese încă din tinerețe.

Efortul lor după numeroase antrenamente și concursuri este răsplătit astăzi cu o mașină, cu un automobil elegant.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerul său Toyota România, organizează evenimentul în cadrul căruia sportivii Team Romania medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor primi automobilele Toyota Hybrid.

Sportivii au primit așa ceva și la edițiile trecute ale olimpiadelor, dar noi ne referim acum la Olimpiada care a intrat recent în istoria contemporană.

Evenimentul se va desfășura pe esplanada Casei Olimpice din București, Bulevardul Mărăști nr 20A, în data de 28 septembrie 2021, de la ora 19.30.
Hai să vedem cine sunt cei 9 magnifici care apar și în imaginea alăturată, o fotografie furnizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
Cei 9 sportivi ai Team Romania medaliați la JO Tokyo 2020 sunt: Simona Radiș, Ancuța Bodnar- campioane olimpice la dublu vâsle, canotaj; Ana Maria Popescu – vicecampioană olimpică spadă, scrimă; Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc – vicecampioni olimpici la dublu rame, canotaj; Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu – vicecampioni olimpici la patru rame, canotaj.

Poate doriți să știți cine o să fie acolo?
Comitetul Olimpic și Sportiv Român va fi reprezentat de președintele Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și Șeful de Misiune Tokyo 2020 Florin Mișcă.
Toyota România va fi reprezentată la acest eveniment de directorul general Edit Târcolea.
ES Ambasadorul Japoniei Hiroshi Ueda va onora cu prezența evenimentul de la Casa Olimpică.
De asemenea, vor fi prezenți antrenori, oficiali ai federațiilor ai căror reprezentanți au câștigat medalii la JO Tokyo 2020, dar și personalități ale lumii sportului.

Evident, în condițiile crizei sanitare, sunt in vigoare niște norme aparte.  Condițiile de participare impun respectarea normelor de sănătate publică în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Este interesant de observat reacțiile oamenilor după ce vor primi o mașină. În măsura în care se va putea vă vom oferi și noi câteva detalii în acest sens.

În concluzie, putem spune că pentru cei 9 magnifici luna cadourilor a început cu peste 60 de zile înaite față de calendar. Să fie sănătoși și noi pe lângă ei!

Aristotel Bunescu – UZPR

Foto – COSR

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Lectură și acuratețe

Consemnez aici o observație excelentă a profesorului Mircea Flonta găsită în cartea sa „Drumul meu spre filosofie” (2016): „În cercuri...

‘Șahiștii’, primul volum de proză scurtă românească inspirată din lumea șahului

La editura Eikon este în pregătire un volum de povestiri „șahistice” aparținându-i redactorului-șef al revistei noastre, domnul Ionuț Iamandi....

O zi aparte în carnetul reporterului

Drum la Câmpina, județul Prahova, pentru a participa la mai multe momente solemne, în data de 10 mai, 2021....
promovare onlinespot_img

Lansare de carte: „Șahiștii”, o mutare de excepție pe eșichierul literaturii

Miercuri, 4 august 2021, în „Sala Media” a Muzeului Național al Țăranului Român din București, Șoseaua Kiseleff nr. 3,...

Șah: Ema și Lia reprezintă superb România!

Șah: Ema și Lia reprezintă superb România! Cititorii care au avut ocazia să ajungă la texte semnate cu numele meu...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi