BusinessEducatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu...

Educatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil”

-

promovare onlinespot_img

Invitatul de săptămâna aceasta al emisiunii „Educatie, antreprenoriat si antreprenoriat social” a fost Andrei Breahna, managing partner la Galeria GAEP.

Andrei este manager cultural, este colecționar, galeristul și cofondatorul galeriei GAEP. Galeria a fost fondată împreună cu Raluca Șoaită, care este arhitect și colecționar, inițial gaelria numindu-se Eastwards Prospectus, în 2014.

Andrei Breahna a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, ulterior continuând să lucreze pentru diverși clienți precum Renault sau Alcatel în domeniul marketingului, iar la un moment dat în cariera sa, s-a îndreptat spre zona culturală.

„Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil, suntem mai degrabă într-o zonă în care managementul este mai degrabă orientat spre cost decât spre altceva și dintr-un motiv foarte simplu, cred că vedem la nivel macroeconomic, […] puține activități care sunt o valoarea adăugată ridicată, adică avem foarte multe business-uri, dacă ne uităm în IT, cele mai multe business-uri sunt legate de externalizare, deci practic eu livrez niște servicii, dar nu am, dacă vreți, o miză pe client, eu livrez pentru altă țară […] atunci în mod justificat eu nu sunt neapărat interesat de piața din România”

Random posts

Jonathan Penrose, 1933-2021

Jonathan Penrose, de zece ori campion al Marii Britanii la șah, mare maestru la tablă și mare maestru la...

Hikaru Nakamura – Campion în „Titled Tuesday”

MM Hikaru Nakamura a câștigat un eveniment Titled Tuesday pentru a treia săptămână consecutivă pe 26 aprilie, alăturâdu-i-se mai...

Care e cea mai frumoasă partidă de șah din istorie?

Șahul este un joc complex și are o „vârstă” de peste un mileniu. Fiind un joc „nemuritor”, șahul are...
promovare onlinespot_img

Uzbekistanul, campioană olimpică la şah

Cea de-a 44-a olimpiadă de şah s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a tinerei echipe a Uzbekistanului, care a aliniat...

UPTADE BREAKING NEWS! PRIMUL C.M. DE ȘAH CORPORATE. INTRĂ ÎN JOC MAGNUS CARLSEN, CAMPIONUL MONDIAL

Federația Internațională de Șah are bucuria de a anunța primul Campionat Mondial de Șah Corporate, care va avea loc...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi