BusinessEducatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu...

Educatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil”

-

promovare onlinespot_img

Invitatul de săptămâna aceasta al emisiunii „Educatie, antreprenoriat si antreprenoriat social” a fost Andrei Breahna, managing partner la Galeria GAEP.

Andrei este manager cultural, este colecționar, galeristul și cofondatorul galeriei GAEP. Galeria a fost fondată împreună cu Raluca Șoaită, care este arhitect și colecționar, inițial gaelria numindu-se Eastwards Prospectus, în 2014.

Andrei Breahna a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, ulterior continuând să lucreze pentru diverși clienți precum Renault sau Alcatel în domeniul marketingului, iar la un moment dat în cariera sa, s-a îndreptat spre zona culturală.

„Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil, suntem mai degrabă într-o zonă în care managementul este mai degrabă orientat spre cost decât spre altceva și dintr-un motiv foarte simplu, cred că vedem la nivel macroeconomic, […] puține activități care sunt o valoarea adăugată ridicată, adică avem foarte multe business-uri, dacă ne uităm în IT, cele mai multe business-uri sunt legate de externalizare, deci practic eu livrez niște servicii, dar nu am, dacă vreți, o miză pe client, eu livrez pentru altă țară […] atunci în mod justificat eu nu sunt neapărat interesat de piața din România”

Random posts

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (X) Primul congres al Federației Române de Șah

Din nou sunt opt pagini în numărul următor al revistei, 5/1926 din 1 martie. Deschiderea nu este, iarăși, prea...

Revista online Chess Corporate Pallas Athena – Numarul 1 – 23 iulie – 6 august 2020

Numarul 1 / 23 iulie - 6 august 2020 Cuprins: Umor: Consultanți de afaceri, lorzi și alte personaje - Cezar Iulian...

Din istoria „Revistei Române de Șah”, 1925 – 1940 (IX)

Numărul 2 din 15 ianuarie 1926 al „Revistei de Șah” are opt pagini, dintre care primele  două sunt rezervate...
promovare onlinespot_img

Farmecul discret al stampelor japoneze

Boierițe și boieri dumneavoastră. Vă semnalez un important eveniment plastic din aceste zile. Dar, mai întâi puțină istorie recentă,...

Nona Gaprindashvili: Lungul drum spre marea performanță 

Marea maestră Nona Gaprindashvili, fostă campioană mondială și actuală campioană mondială de senioare la categoria peste 65 de ani,...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi