BusinessEducatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu...

Educatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil”

-

promovare onlinespot_img

Invitatul de săptămâna aceasta al emisiunii „Educatie, antreprenoriat si antreprenoriat social” a fost Andrei Breahna, managing partner la Galeria GAEP.

Andrei este manager cultural, este colecționar, galeristul și cofondatorul galeriei GAEP. Galeria a fost fondată împreună cu Raluca Șoaită, care este arhitect și colecționar, inițial gaelria numindu-se Eastwards Prospectus, în 2014.

Andrei Breahna a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, ulterior continuând să lucreze pentru diverși clienți precum Renault sau Alcatel în domeniul marketingului, iar la un moment dat în cariera sa, s-a îndreptat spre zona culturală.

„Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil, suntem mai degrabă într-o zonă în care managementul este mai degrabă orientat spre cost decât spre altceva și dintr-un motiv foarte simplu, cred că vedem la nivel macroeconomic, […] puține activități care sunt o valoarea adăugată ridicată, adică avem foarte multe business-uri, dacă ne uităm în IT, cele mai multe business-uri sunt legate de externalizare, deci practic eu livrez niște servicii, dar nu am, dacă vreți, o miză pe client, eu livrez pentru altă țară […] atunci în mod justificat eu nu sunt neapărat interesat de piața din România”

Random posts

Nicolae Manolescu și „gemenii univitelini ai capitalismului și comunismului”

Într-un articol publicat în 1990 în cotidianul România Liberă, criticul literar Nicolae Manolescu s-a oprit asupra unei butade care...

Proteste, proteste

Iar au fost proteste împotriva restricțiilor adoptate de guvern. Mai reduse ca participare decât cele de luni, dar parcă...

Breaza – privire optimistă Iulie 2020

- De ce pe pancarta de la intrare în Breaza scrie „stațiune turistică de interes local și nu pur...
promovare onlinespot_img

Jocurile Olimpice: Lacrimi de durere, lacrimi de bucurie

La fiecare patru ani, cele mai reușite exemplare ale speciei umane își dau întâlnire într-un punct al planetei pentru...

Hikaru Nakamura, de neoprit la Titled Tuesday

MM Hikaru Nakamura a câștigat Titled Tuesday, pe 25 ianuarie, cu un scor de 10/11, după ce a câștigat...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi