BusinessEducatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu...

Educatie, Antreprenoriat și Antreprenoriat social: Andrei Breahna – „Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil”

-

promovare onlinespot_img

Invitatul de săptămâna aceasta al emisiunii „Educatie, antreprenoriat si antreprenoriat social” a fost Andrei Breahna, managing partner la Galeria GAEP.

Andrei este manager cultural, este colecționar, galeristul și cofondatorul galeriei GAEP. Galeria a fost fondată împreună cu Raluca Șoaită, care este arhitect și colecționar, inițial gaelria numindu-se Eastwards Prospectus, în 2014.

Andrei Breahna a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, ulterior continuând să lucreze pentru diverși clienți precum Renault sau Alcatel în domeniul marketingului, iar la un moment dat în cariera sa, s-a îndreptat spre zona culturală.

„Eu în România văd că suntem chiar într-o primă etapă a adoptării unui comportament în mod real sustenabil, suntem mai degrabă într-o zonă în care managementul este mai degrabă orientat spre cost decât spre altceva și dintr-un motiv foarte simplu, cred că vedem la nivel macroeconomic, […] puține activități care sunt o valoarea adăugată ridicată, adică avem foarte multe business-uri, dacă ne uităm în IT, cele mai multe business-uri sunt legate de externalizare, deci practic eu livrez niște servicii, dar nu am, dacă vreți, o miză pe client, eu livrez pentru altă țară […] atunci în mod justificat eu nu sunt neapărat interesat de piața din România”

Random posts

‘Bibliotecă BBC’ în limba română

Pregătesc un nou interviu pentru emisiunea „Raftul Atenei”, avându-l ca invitat pe Dorian Galbinski, fostul meu coleg de la...

Ofensiva culturală la finalul primăverii 

21 florar 2021. O zi dedicată din mai multe puncte de vedere culturii. În 21 mai 1880 s-a născut...

Portret de campion mondial: Miruna – Daria Lehaci, prințesa șahului românesc

Suntem în data de 20 august 2020. Observați, vă rog, data. 20.20.20. Într-o viziune numerologică este o zi specială....
promovare onlinespot_img

Invitație irezistibilă în lumea armoniilor sonore

Invitație irezistibilă în lumea armoniilor sonore Motto: "Cel care cântă își alungă suferințele." Cervantes Să ne alungăm și noi deci suferințele pricinuite...

Misterul cărării ce duce în viitor. Interviu cu un scriitor

Misterul cărării ce duce în viitor MOTTO: ʺÎn temeiul codrului,/ Cale nu-i, cărare nu-i, / Că de-a fost vreodată cale,...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi