Fără categorieDoamna Alina Oanță, un artist de valoare, vă invită...

Doamna Alina Oanță, un artist de valoare, vă invită la simfonia culorilor

-

promovare onlinespot_img

12 brumar 2021. Astăzi vă oferim o invitație foarte greu de refuzat. Să urmărim împreună simfonia culorilor, în compania unui artist de valoare, doamna Alina Oanță.

– Vă rugăm, în primul rând, să vă prezentați.

– Mă numesc Alina Oanță, îmi semnez lucrările cu ,,Alyson’’. M-am născut în Bârlad, județul Vaslui, iar la 19 ani am venit în Cluj-Napoca, la facultate. Sunt economistă ca și profesie. Am un soț minunat și un băiat student la facultatea de drept. Am lucrat în domeniul bancar, iar în 2019 mi-am dat demisia. Pentru a-mi umple timpul, în 2020 m-am întors la o pasiune foarte veche: pictura. De 2 ani sunt artist autodidact.

-Pentru ce ați ales pictura și nu muzica?
– Pictura și nu muzica?!?! Dar și pictura este o muzică… o simfonie a culorilor, ce izvorăște din suflet. O muzică pe care mulți nu o aud sau nu doresc să o audă, însă cu siguranță o simt privind lucrările artiștilor.

-Care sunt temele preferate?
– Din păcate, nu am o temă preferată, încerc, caut să găsesc ceva care să mă reprezinte și din acest motiv am explorat mai multe teme, încercând să găsesc acel ,,ceva’’, care să mă reprezinte.

– Preferați lucrările de dimensiuni mari sau mici? – Nu am o preferință, am lucrat cu tot felul de pânze, cea mai mare fiind 60/80 cm, dar mi-aș dori să lucrez și pe pânze de dimensiuni mai mari.

– Unde vă vedeți peste 10 ani?
– Un deceniu…. Sper ca eu, Alyson, să fiu descoperită, să pot transmite celor care mă urmăresc frumosul și culoarea vieții care se află în fiecare dintre noi, eu având scopul să le scot la suprafață.

– Câteva cuvinte pentru oamenii care vă urmăresc?
– Știți ce este frumos la 54 de ani? Că ai privilegiul de a spune vieții ,,te iubesc’’ și că poți să spui ,,mulțumesc’’, că ai privilegiul de a spune familiei tale ,,te iubesc’’, să spui lumii că o iubești, să spui Universului că îl Iubești.
Cu toate cele bune și cele rele la un loc. Mulțumesc Universului că mi-a dat șansa să fiu, să exist, să trăiesc, să fiu ceea ce sunt și să am șansa de a deveni ceea ce îmi doresc. Îmi doresc pentru toți oamenii să aibă șansa de a trăi frumos și de a îmbătrâni frumos.
Mulțumesc celor ce mă susțin, celor ce mă încurajează și mă apreciază. Vă mulțumesc !!!

– Și eu vă mulțumesc mult pentru aceste dialog foarte sincer și lămuritor.
Galerie de imagini

 

 

 

Multă sănătate și așteptăm cu mare interes, o viitoare invitație semnată tot de doamna Oanță.

Aristotel Bunescu

Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Top 10 personaje în 2020

Avem, cupă cum se vede, un număr de 10 cupe. Care sunt personalitățile anului ce le vor primi? Iată...

Crăciun și Anul Nou

Mai sunt puține zile, până când, segmentul de timp numit convențional 2020 va intra în istorie. Urmează 2021, o altă...

Viața de club în lumea șahului (partea I)

De la pătrunderea jocului de șah în Europa în secolele al XIV-lea și al XV-lea, viața șahistă a parcurs...
promovare onlinespot_img

Eveniment business – lansarea oficiala Chess Business Club

In ziua de joi, 30 iulie 2020, va avea loc, la Grand Hotel Continental, incepand cu ora 17:00, un...

Natație: Salt direct în legendă pentru David Popovici la numai 16 ani

Luați de valul zgomotos și european al fotbalului continental să nu uităm performanțele sportului românesc. Rare ca floarea de...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi