CulturăDescoperitorul de talente: Florica Zamfir vă face un tablou...

Descoperitorul de talente: Florica Zamfir vă face un tablou rapid

-

promovare onlinespot_img

10 noiembrie, 2021. Pentru o asemenea zi, trebuie neaparat să găsesc un subiect de nota 9 plus cu felicitări, asta în condițiile în care nota 10 este deja rezervată, de mult timp, de profesorul foarte exigent.

Caut în dreaptă, caut în stânga, sus, jos, în față, în spate. Cred că am găsit ceva care vă poate interesa.

Este o invitație în lumea armoniilor cromatice, acolo unde am descoperit un mare talent.

Este vorba de doamna Florica Zamfir.

-Vă rugăm, în primul rând, să vă prezentați.

– Mă numesc Florica Zamfir. Sunt născută pe 25 decembrie 1960, o zi mare pentru creștinii din întreaga lume și pentru mine! Am trecut prin toate școlile – gimnazială, liceu și Facultatea de filologie la  ,,Spiru Haret” București.

-De când a început drumul dumneavoastră în lumea de vis a picturii?

– ,,Pictez” de mic copil, dezvoltându-mi talentul ,,talantul” dat pe parcursul întregii mele vieți, cu mare ajutor de la bunul Dumnezeu.

– Care sunt tehnicile preferate?

– Pictez în tempera, acrilic și pe pânză în ulei și pe lemn la sfintele icoane aplic și foiță de aur.

– Preferați dimensiunile mai mari, ori mai mici?

– Cea mai mare dimensiune la care am lucrat a fost a unei icoane pe lemn cu Sf. împărați Constantin și Elena 50 /70 cm cu ajutorul Domnului, dar se poate lucra și la dimensiuni mai mari!

– Vă mulțumesc frumos.

Iată alte două lucrări:

Interesant este că picurile se pot achiziționa la prețuri foarte mici, de la 200 lei format A4, 300 format A5. Dacă sunt făcute pe lemn, costul este puțin mai ridicat. Pentru detalii, tel – 0730 848 011. Puteți vedea o colecție reprezentativă pe pagina de Facebook la numele Florica Zamfir.

Ne bucurăm că am descoperit nu numai artist de valoare, dar și un om special cu o familie frumoasă. Personal, vă asigur că mă duc să vad ce mai am în cont disponibil. În mod sigur vreau să fac și eu câteva achiziții. Astfel colecția de acasă se va mări cu câteva tablouri impresionante, procurate la prețuri amicale.

Fac o control rapid pe aplicația telefonului mobil. Ura! Mai am ceva pentru bucuriile autentice, dincolo de cele care se numesc, facturi, cheltuieli cu locuința și celelalte obligații curente.

Sper să vă pot arăta, peste puțin timp, ce am reușit să obțin. Vă urez și dumneavoastră multă inspirație în alegeri, ori comenzi.

Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Foto – Florica Zamfir

  • Toate postarile cu eticheta:
  • cultura
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Invitație la Bucharest Best Comedy Film Festival

Cui îi arde de comedii în plină pandemie? Păi uite, chiar mie! Ca să rimeze. Știu bine, lângă noi au loc tragedii,...

Pentru nostalgici: Paul McCartney lansează o carte cu versuri noi marca The Beatles

Nostalgicii care se dădeau în vânt după The Beatles în urmă cu mai multe decenii palpită din nou. Trupa...

5 medalii de aur pentru România la Balcaniada de șah online juniori

Rezultate foarte bune ale juniorilor noștri la Balcaniada online desfășurată în zilele de 31 octombrie – 1 noiembrie,în condițiile...
promovare onlinespot_img

În căutarea iubirii prin labirintul pragmatismului contemporan. Piesa „Aeroport” ajunge și la București

Soarele începe să răsară și pe strada culturii. E adevărat, un soare cu dinți sau mai degrabă o rază...

Franța așteaptă entuziastă Olimpiada din 2024

Nu s-au stins încă prea bine ecourile ediției de vară a Jocurilor Olimpice găzduite recent, cu mult fast, de...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi