ȘahComisia Șah Online: România învinge Kazahstan

Comisia Șah Online: România învinge Kazahstan

-

promovare onlinespot_img

28 septembrie 2020
Știu, este o zi specială, analizăm rezultatele de la alegerile locale pe tot teritoriul României.
Dar, nu trebuie să uităm competițiile sportive.
Așa cum v-a obișnuit deja, revista noastră online, încearcă să țină pasul cu evenimentele din lumea unei discipline sportive aparte. Șahul.
România a câștigat, sâmbătă, 26 septembrie 2020, în fața echipei din Kazahstan în competiția LIVE CHESS EUROPEAN LEAGUE, etapa cu numărul 5, la șah online.
Marian Tudorache, președintele Comisiei Șah Online, ne-a comunicat următoarele detalii:
„LIVE CHESS EUROPEAN LEAGUE” jucat sâmbătă , 26 septembrie:
ROMANIA Chess Federation vs Team Kazakhstan: Bullet scor final 57-37 (47 mese); Blitz scor final 58,5-43,5 (51 mese); Rapid scor final 58,5-27,5 (43 mese).
După acest rezultat, echipa ROMANIA Chess Federation ocupă locul 2, lider fiind formația din Rusia.
Această confruntare a contat pentru etapa cu numărul 5. Următoarele noastre meciuri sunt cu Slovacia, în runda a 6-a și cu Rusia în runda a 7-a.
Se vor juca în total 9 runde.
În zilele următoare, atenția se îndreaptă și către competițiile interne.
Iată un exemplu:
Campionatele Naționale pe echipe de seniori Divizia B ediția 2020
Cele 3 serii ale diviziei B vor avea loc la București, Vaslui și la Cluj-Napoca.
Deocamdată avem invitația pentru Vaslui în perioada 2-4 octombrie 2020!
În scurt timp vom publica și celelalte invitații.
I N V I T A Ţ I E
Federaţia Română de Şah în colaborare cu CS Sergentul Vaslui, Primăria Vaslui și DJTS Vaslui organizează în perioada 2 – 4 octombrie 2020 la Vaslui Campionatul Naţional pe echipe – Divizia B – seria Nord-Est.
Condiţii tehnice de înscriere şi participare : Componenţa echipelor: 3 + 1 junior + 3 rezerve.
Înscrierea este liberă! Promovează prima clasată! Ritm de joc: 45min KO + 30 sec/mutare.
Sala de joc: Clubul Prietenia Vaslui. Se vor premia primele 3 echipe cu diplome, cupe și medalii, iar jucătorii cu cel mai bun punctaj pe mese vor primi cupe. Se vor acorda și alte premii din partea sponsorilor. Anunţarea loturilor la Federația Română de Şah se va face cu cel puţin 5 zile înainte de începerea competiţiei. Taxa de participare a fiecărei echipe (percepută de Federația Română de Şah) este de 100 lei / echipă Taxa de organizare este de 30 lei / persoană (sportivi, antrenori, însoţitori).
Şedinţa tehnică:
Vineri 2 octombrie 2020 ora 14:30 la Clubul Prietenia
Programul rundelor: R1-2 OCT ora 15:00; R2-2 OCT ora 17:30; R3-3 OCT ora 10:00; R4-3 OCT ora 15:00; R5-3 OCT ora 17:30; R6-4 OCT ora 9:30; R7-4 OCT ora 12:00 Sâmbătă 3 OCT după runda 5 se organizează “Cina campionilor”.
Festivitatea de premiere – duminică 4 octombrie după ultima rundă! Materialele şahiste (garnituri şah şi ceasuri electronice) sunt asigurate de organizatori! Competiția va respecta legislația națională în vigoare specifică epidemiei COVID-19. Echipele se vor prezenta cu carnetele de legitimare vizate la zi.
Plata taxei de organizare: 30 lei/persoană (sportivi, antrenori, însoțitori) se face în contul CS Sergentul Vaslui, CIF: 22487048, IBAN: RO32 RNCB 0259 0922 0237 0007 sau în numerar. Plata taxei de participare se poate face în numerar sau prin OP anticipat în contul FRŞah, CIF: 4203652, cont IBAN: RO62 RNCB 0285 0084 2455 0008, BCR – Sucursala Unic.
Informaţii şi rezervări: Dl. Grosu C. Constantin . Tel. 0751 788 475 ; E-mail: grosu_74@yahoo.com Pentru validarea dreptului de participare, este obligatorie achitarea taxei de organizare pentru toate persoanele (sportivi, însoţitori) şi a taxei de participare, până cel târziu la ora începerii şedinţei tehnice.
Mult succes tuturor !
Aristotel Bunescu – UZPR – 0724 394 318

  • Toate postarile cu eticheta:
  • știri
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Alex. Ștefănescu și originile comunismului

Fapt confirmat: este vremea memoriilor. Și pentru că pasiunea pentru acest gen literar este stârnită mai ales de înaintarea...

Cât de subțire este linia care separă bronzul de oase

Îmi amintesc și astăzi de acea zi din primăvara lui 2003 când mă pregăteam să plec la redacție, dar...

Decizia FIDE: sanctiuni în lumea șahului pentru Rusia și Belarus 

Organismul mondial de conducere al șahului, FIDE, a anunțat că a decis să interzică Rusiei și Belarusului să organizeze...
promovare onlinespot_img

Șah online: România învinge de trei ori Slovacia

12 octombrie 2020 Echipa Românei a învins, duminică, de trei ori Slovacia, în cadrul competiției Liga Europei, runda cu numărul...

Ioana Belejan, regina culorilor, ne oferă cadouri de sărbători

O mare problemă pentru oamenii sensibili și cu posibilități financiare este alegerea cadourilor  potrivite pentru sărbătorile de la finalul...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi