ȘahChessFest 2022 în Trafalgar Square din Londra

ChessFest 2022 în Trafalgar Square din Londra

-

promovare onlinespot_img

Primul festival de șah în aer liber din Marea Britanie, ChessFest, a atras mii de vizitatori în Trafalgar Square din Londra și a prezentat un program variat de activități distractive, inclusiv jocuri de șah live cu actori, simulatori de mari maeștri, cursuri de masă și spectacole video. ChessFest este un eveniment în aer liber plin de distracție, în întregime gratuit, deschis tuturor. Anul acesta va avea loc la Londra și Liverpool, duminică, 17 iulie.

La acest festival vei găsi:

– Sute de table de șah pentru șah ocazional.

– Douăsprezece seturi uriașe de șah pentru a juca împotriva altor ChessFesters. De asemenea, veți putea să vă testați abilitățile de șah și atletism în jocuri de viteză pe aceste seturi.

– Un meci de șah uman uriaș, 32 de actori profesioniști strălucitori în costum preiau rolul pieselor de șah și redau jocuri celebre din istoria șahului.

– Afișări multiple simultane de la unii dintre cei mai buni jucători de șah din Marea Britanie, fiți atenți, nu iau prizonieri!

– Lecții gratuite de șah pentru copii conduse de profesorii noștri Chess in Schools.

– Fun Master Mike de la Chesskid.com care va prezenta Puzzle Rush Challenge, la cortul ChessKid.

– Prelegeri de șah care sărbătoresc cea de-a 50-a aniversare a meciului din Campionatul Mondial de șah din 1972 dintre Bobby Fischer și Boris Spassky și cea de-a 25-a aniversare a meciului lui Garry Kasparov împotriva Deep Blue de la IBM.

Iustin Iamandi
Iustin Iamandi este student, pasionat de jocuri de strategie, muzică și limbi străine.

Random posts

Nona Gaprindashvili vs. Netflix – prima femeie cu titlul de Mare Maestru în șah acuză serialul ”The Queen’s Gambit” de  „o falsitate devastatoare”

Cunoscuta campioană la șah, Nona Gaprindashvili, susține că ”The Queen’s Gambit”, seria nominalizată la Premiile Emmy, a „mințit în...

Noutăți pentru sacii lui Moș Crăciun

Se fac cele din urmă pregătiri în marea gospodărie a lui Moș Crăciun. Sacii sunt frumos așezați pe continente,...

Carnalitatea sunetelor

N-aș fi crezut că sunetele au carnalitatea lor. Învățați cu disponibilitatea concertelor la orice oră am dori noi, am...
promovare onlinespot_img

Conferința COP26 – între scepticism și speranță

Prima versiune a documentului care va încheia Conferința ONU asupra schimbărilor climatice Cop26 de la Glasgow, rezultată în urma...

Fair play în sumo

Există în sumo peste optzeci de kimarite, sau procedee tehnice (și fizice) prin care un rikishi este declarat câștigător....
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi