ȘahDiagrama săptămâniiChess.com -  interzis în Rusia

Chess.com –  interzis în Rusia

-

promovare onlinespot_img

Chess.com a fost interzis de agenția guvernamentală rusă Roscomnadzor, „Serviciul federal de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informației și mass-media”. Roscomnadzor este responsabil pentru cenzura din Rusia, o ocupație solicitantă în ultima perioadă. De la începutul războiului Rusiei împotriva Ucrainei pe 24 februarie, Roscomnadzor a interzis sute de site-uri, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Google News, BBC News, NPR și Amnesty International.

Potrivit lui Roscomnadzor, interdicția viza două articole de pe chess.com despre invazia Ucrainei de către forțele ruse, dar pentru că Chess.com utilizează pagini web securizate https, Roscomnadzor nu poate interzice aceste pagini individuale și a interzis întregul site Chess.com. 

Chess.com declară:

„Membrii noștri raportează că aplicațiile Chess.com nu sunt afectate. Ne încurajăm cu bucurie membrii noștri ruși să continue să acceseze site-ul nostru folosind aplicațiile noastre sau oricare dintre numeroasele servicii VPN remarcabile care sunt atât de esențiale în Rusia. Ne reafirmăm condamnarea în cei mai fermi termeni posibil a războiului de agresiune al guvernului rus împotriva Ucrainei și vom continua să publicăm conținut în acest sens. Vom continua să salutăm membrii Chess.com din Rusia care sfidează interdicția guvernului și joacă pe Chess.com.”

___________

Foto: Sigla Roscomnadzor

Iustin Iamandi
Iustin Iamandi este student, pasionat de jocuri de strategie, muzică și limbi străine.

Random posts

Bucurie prin artă – în expoziția lui Vasile Mureșan Murivale

La Galeria Căminul Artei, de pe 15 februarie are loc o nouă provocare cromatică propusă de unul dintre cei...

Jurnalele lui Cristian Bădiliță, într-o nouă ediție

Editura „Vremea” a avut inspirația de a aduna între coperțile aceleiași cărți patru jurnale publicate anterior de Cristian Bădiliță...

O carte cu munți interiori

Acum mai bine de o sută de ani, la cumpăna dintre secolul nouăsprezece și secolul douăzeci, Viena fierbea. Fierbea...
promovare onlinespot_img

Jan-Krzysztof Duda, câștigătorul Cupei Mondiale FIDE 2021

Marele Maestru Jan-Krzysztof Duda a câștigat joi Cupa Mondială FIDE 2021, învingându-l pe Marele Maestru Sergey Karjakin în partida...

Cu plăcere

Vânzătorul era un tânăr amabil și politicos.   - Să o citiți cu plăcere, i-a spus el cumpărătoarei din fața mea....
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi