ȘahDiagrama săptămâniiChess.com -  interzis în Rusia

Chess.com –  interzis în Rusia

-

promovare onlinespot_img

Chess.com a fost interzis de agenția guvernamentală rusă Roscomnadzor, „Serviciul federal de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informației și mass-media”. Roscomnadzor este responsabil pentru cenzura din Rusia, o ocupație solicitantă în ultima perioadă. De la începutul războiului Rusiei împotriva Ucrainei pe 24 februarie, Roscomnadzor a interzis sute de site-uri, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Google News, BBC News, NPR și Amnesty International.

Potrivit lui Roscomnadzor, interdicția viza două articole de pe chess.com despre invazia Ucrainei de către forțele ruse, dar pentru că Chess.com utilizează pagini web securizate https, Roscomnadzor nu poate interzice aceste pagini individuale și a interzis întregul site Chess.com. 

Chess.com declară:

„Membrii noștri raportează că aplicațiile Chess.com nu sunt afectate. Ne încurajăm cu bucurie membrii noștri ruși să continue să acceseze site-ul nostru folosind aplicațiile noastre sau oricare dintre numeroasele servicii VPN remarcabile care sunt atât de esențiale în Rusia. Ne reafirmăm condamnarea în cei mai fermi termeni posibil a războiului de agresiune al guvernului rus împotriva Ucrainei și vom continua să publicăm conținut în acest sens. Vom continua să salutăm membrii Chess.com din Rusia care sfidează interdicția guvernului și joacă pe Chess.com.”

___________

Foto: Sigla Roscomnadzor

Iustin Iamandi
Iustin Iamandi este student, pasionat de jocuri de strategie, muzică și limbi străine.

Random posts

În ritmul inimii tuturor vârstelor

M-am născut la țară, într-o comună cu nume ... proeminent, aș putea spune , și, mai nou, de prăjitură...

Blonde versus Brunete!

Au mai rămas puține zile până la returul Turneului Candidaților la titlul mondial. Nu a apărut nicio informație de...

Spectacolul live – o „renaștere” post covid

Unul dintre cei mai apreciați muzicieni ai lumii este un român. Unul dintre cei mai titrați dirijori au lumii...
promovare onlinespot_img

Cupa Sinquefield Runda 6: Dominguez, So, MVL se mențin în frunte

Cupa Sinquefield  se apropie de final, chess.com dedicându-i un articol de etapă, prezentat şi de noi, într-o versiune restrânsă. ...

Medaliații de la Tokyo 2020 pledează pentru un mediu curat

Mișcarea olimpică din România este foarte activă și implicată în diferite proiecte, în afară de antrenamentele pentru JO Paris...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi