OpiniiCe simțiți cu contul brusc mărit la 220 milioane...

Ce simțiți cu contul brusc mărit la 220 milioane euro?

-

promovare onlinespot_img

Sunt oameni în România care ne tot spun că ne amenință frigul, foamea și sărăcia. Dar, pe acest fond nu prea vesel, eu vă pun o simplă întrebare. Ce reacție ați avea dacă fondul contului dumneavoastră bancar, în valută, ar fi brusc mai mare cu 220 milioane euro? Personal, m-ar lua pe sus un val de căldură. Plus o stare de sațietate. Sărăcia ? Adio cu ea! Veți spune că este doar un vis, ceva nerealist pentru zilele noastre tulburi.
Încerc să vă demonstrez contrariul. Este un pământean care, foarte recent, a avut această veste. Unde ? Când ? Cum așa?
Premiul de 220 de milioane de euro, care s-a jucat la extragerea de vineri seara la loteria transnaţională Euro Millions, i-a revenit unui câştigător din Franţa, a informat loteria franceză Française des Jeux (FDJ).
Norocosul câştigător are la dispoziţie 60 de zile pentru a se prezenta la FDJ şi a-şi ridica premiul, considerat cel mai mare jackpot din istoria loteriei europene de la crearea sa în 2004.
Acum să vedem când o să vină omul să își ridice mărunțișul. Țin minte că la noi au fost niște premii mari care au rămas statului, câștigătorii considerând că nu e cazul să se deranjeze pentru așa ceva.
Combinaţia câştigătoare a fost 21, 26, 31, 34, 49.

La Euro Millions (5/50) se extrag 5 din 50 de numere, săptămânal, marţi şi vineri, în jurul orei 20:45 GMT.
Precedentul super jackpot a fost atribuit unui câştigător din Elveţia. Suma a fost de 210 milioane de euro la extragerea din 26 februarie 2021. Credeți că mai are ceva ?
În Franţa, precedentul record datează din decembrie 2020. Un jucător din sudul ţării a câştigat atunci suma de 200 de milioane de euro. Vai, ce puțin, săracul de el. Numai 200 de milioane.
EuroMillions este o loterie transnaţională, înfiinţată pe 7 februarie 2004 de loteria franceză Francaise des Jeux, de loteria spaniolă Loteria y Apuestas del Estado, şi de loteria britanică Camelot Group.
Prima extragere a avut loc vineri 13 februarie 2004, la Paris. Iniţial, ţările participante au fost Marea Britanie, Franţa şi Spania, iar de la extragerea din 8 octombrie 2004, s-au mai alăturat Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi Elveţia.
Încercăm și noi ceva? Până vine și la noi combinația, mergem la Paris, ori la Viena și pune de un bilet.
Aristotel Bunescu
Foto – Focus Energetic

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Anish Giri câştigă ediţia cu numărul 85 a prestigiosului turneu de şah de la Wijk aan Zee (Ţările de Jos)

Victoria de anul acesta a lui Anish Giri la prestigiosul turneu Tata Steel de la Wijk aan Zee a...

Analiza contemporaneității sau… ‘Patimile după Gödel’. Interviu cu Varujan Vosganian

După o serie de cărți multipremiate și multitraduse, după călătorii printre diverse genuri literare, după reușite și eșecuri politice,...

Zugravii

- Știi ce mi se pare ciudat? Uite, Karpov. Jucător pozițional, da? Băi frate și nu reușea să îl...
promovare onlinespot_img

Oltenii lui Mărin Juvete de la Băilești luară Supercupa

Un nepot a lu Veta care-i tractorist într-o comună încolo la Căpătuiala din Deal avu mare bucurie. Oltenii lui...

Isaac Newton, fondator al științei moderne

Unii ar spune că sunt nostalgic; dar îi îndemn să aibă răbdare și să citească până la capăt. În...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi