OpiniiBogdan Novac, primarul orașului Breaza, împlinește 37 de ani

Bogdan Novac, primarul orașului Breaza, împlinește 37 de ani

-

promovare onlinespot_img

Primarul face joi 37 de ani.
Îi urăm în avans LA MULȚI ANI! În imagine: primarul și echipa cu care a câștigat scrutinul local.
Ca om neimplicat din punct de vedere politic, semnatarul acestor rânduri, dorește să semnaleze doar faptul că joi, 19 noiembrie, anul de grație 2020, primarul orașului în care trăiesc împlinește vârsta de 37 de ani.
În timpul campaniei electorale am ascultat mai multe opinii despre toți candidații care, la alegerile locale care au avut loc recent, au dorit, au sperat, au visat să întrunească cele mai multe voturi ale oamenilor din Breaza. Cel care a reușit este Bogdan Novac.
Personal, nu am încă buletin de Breaza. Așa că nu am avut plăcerea de a pune ștampila pe unul dintre numele prezente pe buletinele de vot. Este adevărat, pe unii dintre candidați am avut plăcerea să îi cunosc personal, pe alții doar din prezentarea platformei electorale, din opiniile oamenilor. Un alt mod de a cunoaște candidații este că am văzut echipele lor. Asta spune mult despre un om. Cu cine te asociezi? Lângă cine îți pui numele? Cu cine dorești, cu cine speri să conduci destinele unui oraș care are bucuriile, dar și tristețile sale.
În calitate de redactor umil la prestigioasa publicație intitulată chiar așa ZIARUL BREAZA, am avut plăcerea de a face un interviu cu Bogdan Novac. Totodată, am făcut o anchetă de presă printre locuitorii urbei prahovene. Ancheta a avut titlul acesta: Ce doriți dumneavoastră de la noul primar al orașului Breaza? A și fost publicată sinteza acestor doleanțe, unde am amintit, în mod evident și numele și prenumele celor care au avut bunăvoința de a formula câteva cuvinte. Unii mai multe, alții mai puține. De fapt, intenția este de a continua acest demers publicistic și să facem noi și noi episoade.
Conducătorul publicației noastre online, domnul Cezar Iulian Armașu a avut bunăvoința să vină de mai multe ori la Breaza, la invitația mea.
…..
Poate, nu toți cititorii acestor rânduri cunosc cine este și ce a făcut până acum Bogdan Novac.
Iată cum se prezintă:
Sunt născut la data de 19.11.1983, iar prima parte a copilăriei mi-am petrecut-o în cartierul Breaza de Jos, unde am urmat cursurile primare și gimnaziale în cadrul Școlii Gimnaziale Breaza de Jos. Din anul 1997 am locuit în cartierul Capul Câmpului. Am urmat cursurile Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, profilul real, absolvind liceul în anul 2002. În perioada 2002-2008 am urmat cursurile universitare și postuniversitare în București – Universitatea Româno-Americană – Facultatea de Drept și Masterul cu specializarea Dreptul Afacerilor.
Una dintre cele mai importante realizări ale mele a fost clasarea Conacului Basarab-Brîncoveanu din Breaza în Lista monumentelor istorice, acest lucru echivalând cu salvarea acestei clădiri simbol a orașului de la demolare. Nu am fost doar inițiatorul, dar și cel care s-a implicat activ în acest demers. Am reușit astfel să promovez orașul Breaza, aducând un real aport în conservarea și protejarea patrimoniului cultural local.
…..
De puțin timp, a câștigat, în urma alegerilor locale postul de primar la Breaza de Prahova. Că mai sunt și alte locuri din România numite așa – Breaza.
Îi pregătim primarului mai multe surprize. Plăcute!
A. Bunescu

  • Toate postarile cu eticheta:
  • știri
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Revista Chess Corporate Pallas Athena – Editia Pilot

Editia Pilot / 9 - 22 iulie 2020 Cuprins: Editorial: Despre Pallas Athena - Cezar Iulian ArmasuArticol: Posta redactieiEvenimente: Eveniment business...

Inspirațiile pictorului Florian Doru Crihană

În ciuda faptului că anul trecut ne-a adus multe probleme, există oameni care continuă să ne înfrumusețeze viața. Unul...

Mica Romă (1): Alexandru Lupeanu-Melin, „Evocări din viața Blajului”

Editura „Vremea” a inițiat recent o rafinată colecție de recuperare a istoriei românești. Seria este edificator intitulată „Mica Romă...
promovare onlinespot_img

Top 10 personaje în 2020

Avem, cupă cum se vede, un număr de 10 cupe. Care sunt personalitățile anului ce le vor primi? Iată...

Măicuțule, ce lumuliță!

Am scris ieri despre filosofia formulelor de început care pot fi întâlnite în unele basme românești. N-a fost locul...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi