OpiniiAveți program luni seara ? Noi vă dăm o...

Aveți program luni seara ? Noi vă dăm o invitație greu de refuzat

-

promovare onlinespot_img

Nu știu cum stați cu programul pentru săptămâna viitoare, dar eu vreau să vă fac o propunere foarte interesantă pentru luni seara. Să mă iertați că scriu despre mine la începutul rândurilor, dar este implicată în proiect actrița mea preferată, Doamna Tora Vasilescu, pe care am urmărit-o decenii de-a rânduri cu mare atenție. De cinefil. Ea este și în fotografia alăturată. Dar să vedem despre ce este vorba?

Gala Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) va avea loc luni seară, de la ora 19,30, la Opera Naţională din Bucureşti, iar pe scenă vor urca celebrităţi din lumea teatrului şi cinematografiei, televiziunii, muzicii şi sportului, pentru decernarea premiilor la fiecare din cele 20 categorii.

Gazdele serii sunt actriţa Iulia Vântur şi preşedintele UCIN, Laurenţiu Damian.

Juriul acestei ediţii, prezidat de academicianul Răzvan Teodorescu, a fost format din actriţa Tora Vasilescu, criticul de film Mihai Fulger, directorul de imagine Gabriel Kosuth şi regizorul Doru Niţescu.

Printre celebrităţile care au răspuns invitaţiei lansate de producătorul evenimentului – Izabela Rudolf – se numără Răzvan Simion, Ştefan Bănică, Simona Pătruleasa, Laura Cosoi, Marcel Iureş, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Monica Bârlădeanu, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea, Adi Nartea, Oana Sârbu şi alte personalităţi din industria cinematografiei şi a televiziunii.

Orchestra Operei Naţionale, condusă de dirijorul şi directorul ONB, Daniel Jinga, va asigura momentele muzicale special pregătite pentru acest eveniment.

Spectacolul va fi transmis live pe canalul tv Cinemaraton, pe VoYo.ro şi pe pagina de Facebook ‘Gala UCIN’.

Gala UCIN 2021 este realizată cu sprijinul Ministerului Culturii, CNC, Institutului Cultural Român, al DACIN SARA, UPFAR ARGOA şi cu al partenerilor: AGERPRES, Cinemaraton, Cocor Media, Prom’Art Creative, Cinemagia, Aarc, Revista FILM, E- Feminin, CineGhid, Radar, Star Filme.

Are cineva o propunere mai atractivă pentru luni seara?
Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Foto LIEFE.ro

 

 

 

  • Toate postarile cu eticheta:
  • opinii
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

Sculptura în mai multe ipostaze

Este aniversarea unui mare sculptor. Doamna Elena Surdu Stănescu. Un artist cu multiple premii la nivel mondial. Mă gândesc...

Gânduri: 113 ani de la nașterea lui Mihail Sebastian

18 octombrie, anul de grație și mizerie 2020 Buni zori! Scriu aceste rânduri înainte de a se ridica noaptea de pe...

De la glumă la cercetare științifică: Să ducem vacile la toaletă!

Gata, au început diminețile cu nori în această toamnă. Pentru ceva timp, ne vor lipsi razele de soare. În...
promovare onlinespot_img

Medicina între știință și artă

Interviu realizat de Sebastian Crăiun, realizator Radio România Cultural, cu Prof. Univ. Dr. Mircea Penescu, Președintele Fundației Medicina și...

Cartea Anului 2020

În urmă cu aproximativ două săptămâni, am lansat ideea unui top al celor mai bune cărți citite în 2020....
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi