CulturăAdrian Sârbu lansează la 1 septembrie postul de televiziune...

Adrian Sârbu lansează la 1 septembrie postul de televiziune Aleph News

-

promovare onlinespot_img

Astăzi, prima zi de toamnă bogată pentru dumneavoastră,  –  eu așa doresc să fie și așa va fi – ne aduce și știrea anului. Un nou post de televiziune care va bulversa tot ceea ce există la ora actuală în industria ecranelor din România.

Noului post de știri care va fi diferit de tot ce există pe piața la ora actuală, Aleph News  este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target.

Noul post de televiziune a primit licență de la CNA !

Alături de Adrian Sârbu în acest proiect îi găsim pe Ion Cristoiu și Marius Tucă.

Aleph, imaginat de scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, este o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiți, vezi tot universul în timp și spațiu. Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi și o convergență a universurilor interior și exterior ale omului contemporan.

Adrian Sârbu investește 2 milioane de euro într-o nouă televiziune

Adrian Sârbu, fostul CEO CME-Pro TV, administratorul special Mediafax SA (insolvență)  a primit licență audiovizuală pentru Smart TV – o televiziune de știri și divertisment care va porni cel mai probabil în toamnă, potrivit declarațiilor acestuia în fața celor 9 membri CNA prezenți în ședința din 6 iunie, înainte ca aceștia să voteze în unanimitate acordarea licenței, informează Media Expres.

Formatul televiziunii Smart TV este generalist, cu știri și programe de divertisment, filme, seriale și documentare, „film, teatru, circ”, „spectacole fundamental de entertainment și în același timp foarte puternic culturale”, potrivit lui Sârbu, cu o investiție preconizată de două milioane de euro, notează Media Expres.

Compania care a primit licența este Smart TV Management și îi are acționari pe Marius Tucă (50%) și firma Aleph Media (50%).

Pe site-ul Ministerul Finanțelor Publice, Smart TV Management, având activitatăți de producție TV și cinematografică, figurează la finele anului 2018 cu datorii de 655.649 lei și creanțe de 103.747 lei. Cifra de afaceri și profitul/pierderile nu figurează, semn că firma nu a avut activitate.

Adrian Sârbu în fața membrilor CNA: „Cred nu avem încotro, nu că am vrea altfel, nu avem încotro astăzi dacă vrei să fii prezent în televiziune, dacă vrei să fii prezent în media, dacă vrei să fii prezent în social media trebuie să spui lucruri care fac o diferență, care atrag, am spus ce target ne interesează, nu vom avea programe pentru alte targeturi, sunt destule pe alte televiziuni, cât public vom face, de exemplu, ca să vă dau și un număr, targetul nostru înseamnă un punct de rating are 5.000 de oameni, de-aia veți vedea la un moment dat că aspirăm la 6 până la 10 puncte de rating. Ăsta este targetul nostru. Dacă atingem 5.000 de oameni de acest tip, sigur, cei de din jur sunt interesanți, sunt aspiraționali poate și vor veni, noi suntem mulțumiți. Dar acești 5.000 valorează foarte mult și pentru advertiseri.”

Toamna se arată deci bogate nu numai în roade, dar și în posturi de televiziune.  Să vedem cum va merge?

Deocamdată vă dezvăluim că în ultimele săptămâni s-au făcut zilnic emisiuni de probă, iar cei din interior ne transmit că vom avea parte de multe surprize plăcute. Să fie !

Aristotel Bunescu – UZPR


Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu Aristotel Bunescu a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori. Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO. În prezent este: Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva Date de contact: Email: aristotel.bunescu1@gmail.com Tel: 0724394318

Random posts

O nouă publicație în România

Stimați cititori, astăzi, 3 martie 2021, în Ziua Mondială a Scriitorilor, vă propunem un subiect legat chiar de lumea...

Dor de oameni și zbor în prag de decembrie

De-ar fi să fiu pasăre, cred că aș fi ciocârlie. Sau așa îmi place să cred. Sunt mereu atât...

Reporterul grizonat

Cine nu are bătrâni, să-și cumpere. Zicala se adeverește încă o dată, recitind reportajele lui Felix Brunea-Fox. Reporterul grizonat...
promovare onlinespot_img

Viața privită de la mare înălțime

M-am întrebat de multe ori cum este lumea privită de o furmnică? Dar de o girafă? Prima vede frunzele...

REDACTIA

Redacția Revistei online "Chess Corporate Pallas Athena" Redactor-șef: Ionut Iamandi ionut.iamandipallasathena.ro Ionuț Iamandi este jurnalist la Radio România Actualități cu o experiență de...
promovare online

business

spot_img
promovare online:spot_img

Emisiunea Raftul Ateneiinterviuri online
Ionuț Iamandi de vorbă cu invitații săi